2013. nov 15.

Chat down

írta: Gabaládé
Chat down

Leülök a villamoson a rajzoló csaj mellé. Ülök a villamoson rajzoló csaj mellett. Közben ordítanak fülembe Beastiék (Can I get a witness to testify? Open your eyes, realize, electrify!), ami egyébként ilyen esetben nagyon veszélyes, ugyanis könnyedén önkéntelen ugrálást, higgadtabbaknál bólogatást eredményezhet.

Hát ez rajzol! Szeretem a rajzoló csajokat, és ez még jól is néz ki! Valahogy ennek kapcsán meg kéne szólítani, mikor már felismerhetőbb állapotba kerül a cucc. Könnyed sandításokkal ellenőrizhetjük a mű állapotát, mert úgy tűnik, nem akarja mutogatni másoknak.

Na de ez a rajz szar! Ráadásul tollal rajzol! Hát szabad ilyet? De még ha szabad is, ez egyre rosszabb lesz. Ugyan nem cél itt az őszinteség, de azért mégis, ezt dicsérjem? Ezt a szennyet? Hát ilyet még én is tudok csinálni, pedig már általánosban is azon kevesek közé tartoztam, akik csak négyest kaptak rajzból! Egyébként is, a franc akar egy ilyen wannabe művésszel beszélni. Há ki engedte felszállni? Hülye hipszter! Ki kíváncsi a rajzodra? Egyébként is, szarok a farmodra!

Végre leszállhatok!

Szólj hozzá

csajozás