2012. sze 13.

Van-e csávód-e?

írta: Gabaládé
Van-e csávód-e?

A továbbiakban megismerkedhetünk azokkal a szuperdetektív-módszerekkel, amivel választ kaphatunk a fent feltett kérdésre.
De ne is siessünk ennyire előre. Mai világunkban ugyanis figyelnünk kell egy ennél sokkal fontosabb kérdésre. Az életkorról van szó. Ez elvileg persze megoldható, egy laza, lényegretörő kérdéssel, de ember nem kezd úgy beszélgetést, hogy "hány éves vagy?". Pedig jó lenne, mert így sok felesleges kört lefuthatunk, míg rájövünk arra, hogy csak pazaroltuk az időnket. Ugyan egyes szakértők szerint "Nem baj, ha fiatal, csak lelkes legyen!" Ebben is van ráció, de a legtöbb ember szívesen csökkenti annak az esélyét, hogy a lány egyes férfirokonai (báty, apa, nagybáty) és azok kedves barátai nem várt látogatást tegyenek, aminek nem titkolt célja az illető tökeinek leszakítása.
De térjünk is vissza fő kérdésünkhöz, kapcsolatban van-e a nő?
A természetben többen megfigyelték, hogy a nem facér csajok általában sokkal barátkozósabbak, mint a facérok. Ez elsőre sokaknak paradoxonnak tűnhet. De gondoljunk csak bele! Ők sokkal nagyobb biztonságban érzik magukat. Valószínűleg. De ez általában csak a beszélgetés elején lehet probléma, mert 90%-uk az első 10 mondat valamelyikében ki fogja ejteni a száján a "barátom" szót "olyan" értelemben, bármiről legyen is szó. Még akkor is, ha épp a buzi bálnák bulizási szokásairól, vagy a gumimatracok jellemző hobbijairól beszélgetünk.
Viszont a fennmaradó 10% még mindig lehet zavarbaejtően kedves. Akár odáig is fajulhat ez a dolog, hogy egy laza puszilgatásra, ölelgetésre mindig kapható lesz a lány. DE vigyázzunk! Ez ne tévesszen meg senkit! Lehet, hogy a sosemvolt bátyjára, rosszabb esetben öccsére emlékeztetjük csak őt. Ezektől sátoros ünnepekkor akár még az is kitelik, hogy olyan táncban vesznek velünk részt, amibe még egy közepesen tapasztalt apáca is belepirulna. És ha csak szeret táncolni, akkor mi van? Ugye? Szóval vigyázni kell, mert ezek a teremtések rendkívül ravaszok.
Azt csak legnaivabbaknak kell elmondanom, hogy facebook-státusz egyáltalán nem megbízható, ha van egyáltalán.
Na de mi van, ha az elsődleges információszerzési kísérletünk nem járt sikerrel, azaz nem is gyanúsan kedves az illető és az első 10 mondatban nem jelenik meg a "barátom" szó "olyan" értelemben? Még mindig van egy módszer, csak ehhez már trükközni kell. Látni kell az illető telefonját. Ezen belül is a háttérképet. Ha ezen épp egy fickóval smárol, akkor természetesen rábasztunk. De ha nem, még akkor sem lehetünk biztosak a dolgunkban. Na persze még mindig ott van a kérdezés lehetősége, utalgatva, vagy nyíltan, de mire idáig eljutunk, már úgyis kedvezőtlen lesz a válasz, bárhonnan is indultunk, úgyhogy igazából ez utóbbi módszerre úgyse lesz szükségünk.

U.i.: Igen, a végére nekem is beugrott Naftalin Ernő ötlettára.

Szólj hozzá

gondolat csajozás