2011. dec 23.

Misi és a messzi lányok

írta: Gabaládé
Misi és a messzi lányok

  Misi szerette az elérhetetlen lányokat. Na nem konkrétan az elérhetetlenséget szerette bennük. Nem is azokról van szó, akik úgymond nem az ő súlycsoportja voltak. Misi nem hitt az ilyesmiben. (Elvben, de gyakorlatban jól megfigyelhető volt, hogy néhány feltűnően szép, okos vagy láthatóan valamivel idősebb, esetleg kicsivel magasabb lánytól azért az átlagosnál jobban megriadt).  Pontosan arról beszélünk, hogy Misi notóriusan olyan lányokba szeretett bele, akikkel nem volt lehetőség rendszeresen találkozni. Pedig nem akart távkapcsolatot. Ezekből nem is lett. Mint ahogy más sem.
  De mit is értünk az alatt, hogy nem tudott velük rendszeresen találkozni? Ott voltak például a vidéki lányok. (Fontos mellékinformáció ez esetben, hogy Misi fővárosi volt.) Misi valahol azt hallotta, hogy a vidéki lányok igen szolgálatkészek. Ezt ugyan különösebben nem tudta értelmezni, talán azért, mert érvek eredetileg se támasztották alá ezt az állítást, mint ahogy magyarázatul is csak annyit mellékeltek hozzá: „ezek alig várják, hogy kitörhessenek a faluból egy fővárosi gyerek oldalán, meg 20 évesen már nem akarnak önmegvalósítani, teniszezni tanulni, meg ilyenek”. Mivel Misi tanult ember volt és még csak nem is hímsoviniszta, valószínűleg nem ez a beszélgetés vezette arra a már-már életvitelszerű dologra, hogy rendszeresen szeretett bele vidéki lányokba. Nem az agglomerációról van itt szó. Nem-nem, tényleg messzi városokról beszélünk. 100-200 km-ekről van itt szó. Valljuk be, ilyen körülmények között pedig aztán igen nehéz megbeszélni egy tisztességes randit.
  De ez még mind semmi. Misi ugyanis néha olyan helyzetbe találta magát, amihez képest az előbbi ideálisnak tűnik. Előfordult vele olyan, hogy választottja nem kevesebb, mint 3000 km-re élt tőle. Igen, ez már külföld, szar ügy. Beláthatjuk, hogy ez a távolság még autóval sem annyira egyszerű. Misi szempontjából persze ez teljesen mindegy volt, hiszen nem volt autója, mint ahogy jogosítványa sem (mert ha nincs autód, kinek kell jogsi, ugye), de ebből láthatjuk, hogy a helyzet mennyire súlyos volt ebben az esetben. Őt nem is látta soha többé, miután kiderült, hogy az esély se annyira sok rá, mint arra, hogy nem fogja.
  Mitagadás, Misi szerette az elérhetetlen lányokat.

Szólj hozzá

történet Misi